BATMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

  "2023-2024 Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı" hazırlık toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN başkanlığında yapıldı.  
2023-2024 Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Müdürlüğümüz hizmet binası idari katta bulunan çalışma salonunda gerçekleşen Mesleki ve Teknik Eğitimde Vizyon Çalıştayı Hazırlık Toplantısına İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, Şube Müdürü Emrullah ASLAN, Batman Üniversitesi, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, İş-Kur il Müdürlüğünden temsilciler ve müdürlüğümüz ilgili birimlerin yöneticileri katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürümüz, ilimizde planlanan üç yeni OSB'ye yönelik mesleki eğitimin gelecek planlamasına projeksiyon tutacak vizyon çalıştayı yapacaklarını belirtti. Mesleki eğitimde il olarak belirlenen hedeflere ulaşılması için sektörün ihtiyaç ve taleplerini de dikkate alarak geniş kapsamlı bir vizyon çalıştayı olacağını vurguladı. İl Müdürümüz, ayrıca geniş katılımlı olarak düşünülen çalıştaya akademisyen ve sektör temsilcilerinin katılacağını ifade etti. İl Müdürümüz, son olarak mesleki eğitim okulları ile organize sanayi bölgelerinin entegrasyonunun ele alınacağı vizyon çalıştayına katkı ve destek verecek herkese teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz, bu planların nasıl şekilleneceği konusunda katılımcılardan görüş ve önerilerini paylaşmalarını istedi.

Toplantı, yapılan hazırlık çalışmaları ve görüş ile önerilerle sona erdi.

08-09-2023

Gap Mahallesi 2503. Sokak No3 Merkez / BATMAN - Santral (0488) 280 72 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.