BATMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında ilimizde atölye çalışması yapacak öğretmenlere yönelik proje bilgilendirme toplantısı yapıldı.  
4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Müdürlüğümüz hizmet binasında gerçekleşen proje bilgilendirme toplantısına; İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Ömer Faruk ERTUĞRUL, Şube Müdürü Ahmet ÇIN, Batman Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Müdürlüğümüz AR-GE Birimi, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında ilimizde atölye çalışması yapacak öğretmenler katıldı.

Bilim kültürünün ve iletişiminin toplumun daha geniş kesimlerine yaygınlaştırılmasını, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılmasını ve bilim- teknoloji arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla kavratılmasını amaçlayan 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı bilgilendirme toplantısı AR-GE Biriminden Sinan Önal tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başladı. Yapılan sunumun ardından soru cevap bölümü ile devam eden toplantı İl Milli Eğitim Müdürümüz KURTARAN'ın yaptığı teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz KURTARAN: "Değerli Arkadaşlar, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliklerini ilk defa düzenlemenin heyecanı içindeyiz. Bilim şenliğimiz ilimiz için bir ilk olma özelliğini taşıyor. İlimiz ve çocuklarımız için çok faydalı ve anlamlı bir etkinlik olacak. Şenliği çok kapsamlı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra ilimizde TÜBİTAK Bilim Şenliğini geleneksel hale getireceğiz. Bu şekilde çocuklarımızı erken yaşlarda bilimle tanıştırarak onların bilim aşkıyla yetişmelerini sağlayacağız. Şimdiden siz değerli öğretmenlerimize bu anlamlı çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

09-02-202209-02-2022

Gap Mahallesi 2503. Sokak No3 Merkez / BATMAN - Santral (0488) 280 72 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.