BATMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 Yılının İlk Öğretmen Buluşmaları Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında Öğretmenevinde gerçekleşen 2017 yılının ilk ‘Öğretmen Buluşmaları Toplantısı’ İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında gerçekleşti. 
2017 Yılının İlk Öğretmen Buluşmaları Toplantısı Yapıldı

Toplantıya kısa bir konuşma yaparak başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; “Değerli meslektaşlarım, eğitimde arzulanan hedefi yakalamak, eğitim süreci içinde ortaya çıkan sorunlara hep birlikte çözüm bulmak, daha iyiye nasıl ulaşabiliriz noktasında siz değerli öğretmenlerimizin fikirlerini dinlemek için yeni yılın ilk öğretmen buluşmasıyla birlikteyiz. Biliyoruz ki başarıya ancak ekip ruhuyla ulaşılır. Bu nedenle müdürlüğümüzün başlatmış olduğu ‘Öğretmen Buluşmaları Projesi’ kapsamında program dâhilinde bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Sizi dinleyeceğiz ve fikirlerinizi alacağız. Bu buluşmaya katılarak zaman ayırdığınız için siz değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Kurtaran konuşmasının ardından sözü öğretmenlere bıraktı. Öğretmen buluşmaları toplantısında bu hafta ‘Destekleme ve Yetiştirme’ kurslarında görev alan öğretmenler; düşüncelerini, karşılaştıkları problemleri ve çözüm önerilerini birbirleriyle paylaştılar. Bu toplantıya katılmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.            

Öğretmenevi Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran başkanlığında gerçekleşen toplantıda Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş da hazır bulundu.

13-01-201713-01-201713-01-201713-01-2017

 

 

 

 

Gap Mahallesi 2503. Sokak No3 Merkez / BATMAN - Santral (0488) 280 72 00

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.